Gala Excelenței Hunedorene – premiile și bursele „Iancu de Hunedoara

06.10.2023

Vineri, 06 octombrie 2023, pe scena Teatrului de Artă din Deva a avut loc Gala Excelenței Hunedorene – Premiile și Bursele „Iancu de Hunedoara”- Ediția a VII-a, un eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, în parteneriat cu Alianța Timișoara Universitară, Asociația Iancu și Fiii și Asociația Neboisa.

Cu această ocazie, Blaj Paula-Maria, elevă la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva, clasa a XII-a A, profil multimedia, a primit o bursă „Iancu de Hunedoara” în valoare de 400 lei, valabilă timp de 12 luni. Domnul Dan Motantau-Sârbu, Director General al liceului, a fost cel care a ținut discursul de laudatio pentru Paula, viitoarea absolventă obţinând rezultate deosebite la învățătură în anul școlar 2022-2023.

Felicitări Paula! Îți dorim mult succes în implementarea planurilor tale și ușurință în atingerea scopurilor.

Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara promovează excelența în educație si prin sprijinirea și organizarea evenimentelor precum Gala Excelenței Hunedorene Premiile și Bursele „Iancu de Hunedoara”- Ediția a VII-a.

Foto: Sebastian Petrariu și Răzvan Iovan – clasa a XI-a A, Liceul Tehnologic Energetic “Dragomir Hurmuzescu” Deva, profilul multimedia.