„Ceai dansant” – eveniment dedicat tuturor generațiilor

16.09.2023

Evenimentul „Ceai Dansant” a luat naștere în 2018, iar în 16 septembrie 2023, a ajuns la cea de a patra ediție care s-a desfășurat în premieră într-un spațiu outdoor, mai exact în curtea exterioară a Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva. La acest eveniment au participat și voluntari ai Centrului OrthoCaffe care sunt elevi la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva.

„Ceai dansant” este dedicat tuturor generațiilor prin activitățile și tematicile propuse la fiecare ediție și reușește sa aducă împreună persoane care prin dans și ceai reușesc să creeze o ambianță demnă de aplaudat.

OrthoCaffe este un centru de tineret deschis de către Episcopia Devei și Hunedoarei în anul 2017 în cadrul căruia tinerii din Deva și din împrejurimi se întâlnesc și creează prietenii, proiecte și fac bine împreună pentru a bucura comunitatea din care fac parte.

La OrthoCaffe tinerii beneficiază gratuit de jocuri de societate, cărți, spațiu pentru făcut teme sau proiecte școlare, cercuri de discuții, proiecții de film urmate de dezbateri, tenis de masă sau diferite workshop-uri.

Totodată, OrthoCaffe are și un Club de voluntariat prin care tinerii se strâng împreună săptămânal și își propun ideile pentru realizarea unor evenimente mai mari sau mai mici, după caz, evenimente cu caracter social și diferite în ceea ce privește categoriile. Unele dintre evenimentele majore sunt: EscapeRoom, KahootNight, FifaBattle, Treasure Hunt, Pasiune și Compasiune sau Ceai Dansant.

Elevii Liceului Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva participă cu interes la activitățile organizate de OrthoCafe, iar elevii de la profilul multimedia imortalizează cele mai importante momente.